Galleriatilat

Harri Larjoston näyttelyssä alakertaan saatiin erikoisjärjestelyin kuljetettua kuusi 185 cm kokoista maalausta.
Alakerta soveltuu kuitenkin parhaiten hieman pienemmille töille.
Näkymä galleriasta Ikimetsäpuodin suuntaan ennen irtoseinän rakentamista.
Galleriassa on kaksi kerrosta

Ikimetsägalleria sijaitsee kahdessa kerroksessa. Lisäksi puodin puolella käytössä on yksi seinä. Näin laskien huoneita on kolme. Yläkerrassa on lisäksi pyörillä liikkuva irtoseinä. Ripustettavaa seinää on vajaa 38 metriä, josta valtaosa on yli kaksi metriä korkeata. Valaistus hoituu korkeatasoisten, säädeltävien LEDien avulla. Valkoiset seinät ovat päällystettyä vaneria, joka kantaa raskaitakin töitä.

Taiteilija vastaa galleristin avustamana ripustuksesta, kuljetuksista sekä mahdollisista vakuutuksista. Säätiö hoitaa ovien aukaisut, valvonnan sekä perustiedotuksen.

Tila on jaettavissa kahdeksi näyttelyksi. Jos työt ovat keskikokoisia tai suurehkoja, voi eri tavoin installoitujen töiden lukumäärä olla noin 15-40 teosta. Alakerran saa hämäräksi, joten videoteosten esittäminen onnistuu.

Galleria ei peri vuokraa eikä myyntiprovisiota mutta näytteilleasettajat osallistuvat joko teos- tai rahalahjoituksin suojelutoimintaan. Tuen muoto ja määrä sovitaan tapauskohtaisesti taiteilijan tilanne ja mahdollisuudet huomioiden.

Avajaisiin käytössä on tiskiallas, juomalaseja, maljakoita ja WC. Puodin puolella on myös jääkaappi, tikkaat, apupöytiä ja tuoleja.

Alakerran pitkä ripustusseinä
Alakerta portaikon suuntaan
Tanssi yli ojien näyttelyn avajaiset
Suuri näyteikkuna antaa luonnonvaloa mutta töitä suojaa UV-kalvo.
Yläkerrassa on usein pikkupöytä kirjoille, esitteille ja terjoiluille.
Alakerta on helppo pimentää videoprojisointeja varten.